» » Студенти ЗУНУ про навчання в університеті

Студенти ЗУНУ про навчання в університеті

Дата: 8-08-2022, 11:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студент групи МВСК-31 Дмитро Білий, brand аmbassador кафедри міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету розповідає про студентське життя в умовах війни:

 

«Я обрав навчання за спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». З перших днів російського вторгнення в Україну прийняв рішення, що буду активно займатися волонтерською діяльністю, аби якнайшвидше наблизити нашу країну до перемоги.

Вважаю, що надважливу роль у моєму виборі відіграло навчання, адже викладачі завжди зазначають: «Дипломат – це той, хто захищає інтереси своєї країни і вміє майстерно вирішувати проблеми!» Це стало мотивацією, щоб у складні часи збагнути цінність простих речей – обери активну життєву позицію і згадай про відповідальне лідерство. Тому, я вирішив допомагати потребуючим у волонтерському штабі. Щодня роблю усе можливе на гуманітарному фронті і з нетерпінням чекаю великої перемоги України. А далі неодмінно буду одним із тих, хто її відбудовуватиме!»

 

Приєднуйтесь до активної спільноти ЗУНУ!

Ставайте одним із нас! Відбудуємо і змінимо Україну разом!»

#step_by_step_to_the_dream

 

Контактна інформація:

Тел.: +38 050 524 50 73

          +38 067 340 33 71

          +38 098 616 85 15

 

Адреса: вул. Львівська 11, корпус № 1, м. Тернопіль, 460009.

Е-mail: kafedra.mvd@wunu.edu.ua