» » Інтенсивні курси з вивчення німецької, польської та англійської мов

Інтенсивні курси з вивчення німецької, польської та англійської мов

Дата: 5-08-2022, 12:37 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Навчально-науковий центр з вивчення іноземних мов ННІНОТ Західноукраїнського національного університету розпочинає набір слухачів: школярів, студентів та усіх охочих  на інтенсивні курси з вивчення німецької,  польської й англійської мов (рівень А1(початковий) – рівень В2 (просунутий/ мінімальний для навчання на програмах бакалаврату у закладах вищої освіти Західної Європи).

Організація навчання у центрі іноземних мов ЗУНУ відбуватиметься за попереднім тестуванням майбутніх слухачів та формуванням однорівневих груп (8-10 осіб) за шкалою Ради Європи. Підготовка реалізуватиметься за різносторонніми комунікативними програмами поглибленого вивчення іноземних мов та із залученням провідних фахівців міжнародних освітніх інституцій.

Після успішного завершення курсів слухачі отримають відповідні сертифікати про рівень володіння іноземною мовою згідно з Європейськими рекомендаціями з мовної освіти.

Усі охочі можуть надіслати до 15 вересня 2022 року на електронну адресу Центру іноземних мов ЗУНУ (centrinozmov@wunu.edu.ua) такі дані:

- прізвище, ім’я, по батькові;

- сфера діяльності (учень, студент або робітник);

- е-mail;

- мобільний телефон.

За додатковою інформацією звертатися у навчально-науковий центр з вивчення іноземних мов ЗУНУ за адресою:  Майдан Перемоги, 3 (ІІІ корпус , каб. 3107), тел.: (0352) 47-50-50*13-148 або 067-708-73-29; e-mail: centrinozmov@wunu.edu.ua