» » Співпраця із Українським католицьким університетом

Співпраця із Українським католицьким університетом

Дата: 4-08-2022, 12:47 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  У нелегкі часи для нашої України, ми об’єднуємо свої зусилля заради майбутнього та віримо, що спільними діями зуміємо допомогти нашій Батьківщині вистояти й перемогти. Сьогодні у Західноукраїнському національному університеті відбулося підписання договору про наукове та культурно-освітнє співробітництво між класичним університетом Тернополя та закладом вищої освіти «Українським католицьким університетом».

Привітавши присутніх, ректор ЗУНУ Андрій Крисоватий зазначив: «Світлий дух єднання та прагнення до згуртованості в умовах сьогодення є не лише чеснотою кожної особистості, а й надійним колективним щитом у протидії злу. Саме солідарність породжує об’єднання інтересів, цілей, стандартів і взаєморозуміння. Впевнений, що кафедри соціально-гуманітарного спрямування, які згідно із цим договором будуть координувати співпрацю між нашими університетами, здатні напрацювати ефективні форми навчання».

Під час зустрічі сторони домовилися про проведення спільних прикладних досліджень, організацію конференцій, вебінарів, тренінгів, реалізацію грантів, міжнародних проєктів, програм, рецензування наукових публікацій, методичних матеріалів, стажування студентів, підвищення кваліфікації педагогічних працівників.

До спілкування долучилися декан соціально-гуманітарного факультету Оксана Гомотюк, завідувач кафедри психології та соціальної роботи Андрій Гірняк, а також завідувач кафедри клінічної психології УКУ Олександр Аврамчук.

«Дорогі колеги! Сила співпраці – у роботі, у досягненні спільних цілей. Радий, що сьогодні ми підписуємо документ із провідним університетом, який виховує молодь на основі моральних принципів. Разом ми вистоїмо»,  - промовив ректор о. д-р Богдан Прах.

Ми переконані, що партнерство з УКУ – це свідчення відповідальності перед майбутнім нашої молоді та реалізація спільних наукових проєктів!