» » Студенти ЗУНУ про навчання в університеті

Студенти ЗУНУ про навчання в університеті

Дата: 3-08-2022, 16:45 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студентка групи МВСК-31 Тетяна Олексів, brand аmbassador кафедри міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина розповідає про навчання, студентське життя у ЗУНУ:

 

«Навчання за спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» у класичному університеті Тернополя відкриває для нас світ можливостей! Тут усе роблять для того, щоб студентам було цікаво.

 

Замість традиційних лекцій у нас насичені інтерактивні заняття, завдяки яким знання засвоюються швидше та краще. Також я хочу зазначити нові для нас і альтернативні навчально-дипломатичні активності: модельовані засідання міжнародних організацій (зокрема, я особисто взяла участь у G20 Summit Model, представляючи Республіку Індонезію), клуб дебатів, школа менторства і постійна робота у командах над різноманітними проєктами. Усе це – не лише про теорію і практичні навички, але й про те, що робить нас сильнішими й об'єднує під час війни. Тут формують справжній олімпійський дух, виховують покоління прогресивних,  наполегливих та цілеспрямованих. Ми усвідомлюємо, що у дипломатії досягає успіху той, хто рухається швидше, щодня піднімається на сходинку вище, попри труднощі досягає бажаних результатів, концентруючи увагу світу довкола України та її майбутнього... Citius! Altius! Fortius! Communis!»

 

Приєднуйтеся до нас!

#step_by_step_to_the_dream

 

Контактна інформація:

Тел.: +38 050 524 50 73

        +38 067 340 33 71

        +38 098 616 85 15

 

Адреса: вул. Львівська 11, корпус № 1, м. Тернопіль, 460009.

Е-mail: kafedra.mvd@wunu.edu.ua