» » Студенти ЗУНУ про навчання в університеті

Студенти ЗУНУ про навчання в університеті

Дата: 1-08-2022, 16:11 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студентка групи МВСК-21 Марта Майба, brand аmbassador кафедри міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина ділиться враженнями про навчання в університеті:

 

«Перший рік мого навчання у навчально-науковому інституті міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету за спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» пройшов для мене на одному подиху, адже студентське життя і навчання тут цікаве, насичене і зі своїми «дипломатичними родзинками»!

 

Я не буду шокувати вас тією кількістю дипломатичних подій «різного калібру», які на постійній основі відбуваються у нас в інституті та виші. Проте розповім вам про день, який назавжди закарбувався у моїй пам’яті й про емоції, які не передати словами. Це була наша перша дипломатична зустріч й одразу на найвищому рівні – з Послами та заступниками Голів Місій країн Великої сімки в Україні, які з візитом відвідали наш Західноукраїнський національний університет восени 2021 року. Уявіть собі, ми студенти-першокурсники мали можливість поспілкуватися із представниками дипломатичного корпусу G7 і навіть задати питання, які нас цікавили. Друзі, повірте – це незабутні емоції! Це була перша, але, як виявилося згодом, далеко не остання зустріч зі справжніми дипломатами!

 

Я щаслива, що обрала спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», оскільки – це можливість самореалізації та крутий професійний нетворкінг!»

 

Навчайтеся разом з нами і здобувайте освіту європейського рівня!

 

Контактна інформація:

Тел.:+38 050 524 50 73

        +38 067 340 33 71

        +38 098 616 85 15

 

Адреса: вул. Львівська 11, корпус № 1, м. Тернопіль, 460009.

Е-mail: kafedra.mvd@wunu.edu.ua