» » Нові віхи співпраці із Ягеллонським університетом!

Нові віхи співпраці із Ягеллонським університетом!

Дата: 27-07-2022, 14:55 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

У межах робочого візиту ректора Західноукраїнського національного університету Андрія Крисоватого до Ягеллонського університету (Краків, Республіка Польща) було підписано договір про спільну реалізацію освітніх програм із проректором Ягеллонського університету з дидактики Арменом Едігаряном.

«Протягом багатьох років Ягеллонський університет і Західноукраїнський національний університет здійснюють співробітництво у вигляді численних програм, які реалізують юридичні факультети обох університетів. В умовах російського вторгнення в Україну вважливо посилювати співпрацю, яка б дозволила найкращим чином забезпечити нормальне функціонування науки та навчання українських студентів. Академічна співпраця – це можливість підготовки України до повноправного членства в Європейському Союзі», - зазначає ректор ЗУНУ Андрій Ігорович.

Підписаний договір дає можливість студентам спеціальностей «Право» та «Міжнародне право» Західноукраїнського національного університету навчатися на базі Ягеллонського університету, після чого юнаки й дівчата отримають сертифікат про закінчення, виданий обома університетами-учасниками проєкту. А після закінчення навчання на бакалавраті студенти отримають диплом Західноукраїнського національного університету.

Дякуємо польським колегам із Ягеллонського університету за надійну підтримку у цей непростий для України час та нові можливості для студентів ЗУНУ!