» » Студенти ЗУНУ про навчання в університеті

Студенти ЗУНУ про навчання в університеті

Дата: 27-07-2022, 11:25 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Студентка групи МВСК-31 навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету Вікторія Івасечко ділиться враженнями про навчання:

 

«У кожного з нас в житті є моменти, коли ми навіть у думках не можемо собі щось уявити. Приблизно так у мене було влітку 2020. Це був рік пандемії COVID-19 і рік мого вступу в університет. З того часу пройшло вже 2 роки. Зараз я студентка 3-ого курсу навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету і щодня отримую незабутні емоції та справжнє задоволення від навчання за спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»

Мій університет — класичний університет Тернополя — елітний і сучасний заклад вищої освіти! Тут академічна класика поєднується з модернізмом й альтернативними освітніми форматами. Тут панує академічний дух, демократичність і вільнодумство! І саме це мене приваблює найбільше! А ще — у нас затишні аудиторії, в яких хочеться навчатися, креативні простори, де відбуваються інтерактивні заняття і народжуються ідеї для проєктів, дружелюбні викладачі, котрі власним прикладом мотивують і завжди допомагають знайти вихід із будь-якої ситуації, відкриваючи кожному з нас двері у майбутнє!

Щодо спеціальності, то я не роздумувала. На мою думку, міжнародні відносини — це гарний початок для майбутньої кар’єри! Тим паче, коли директор твого інституту — Почесний Консул Республіки Сенегал в Україні! Під час навчання у нас є реальна можливість підтримувати рівень володіння іноземними мовами або вивчити нову для себе мову з нуля. У моєму випадку — це французька — одна із офіційних мов багатосторонньої дипломатії. ННІМВ ім. Б.Д. Гаврилишина ЗУНУ — це безцінний досвід, нові знайомства, багато друзів і ще більше можливостей. У нас на постійній основі функціонує дискусійний онлайн-майданчик «Студії публічної дипломатії» та Школа менторства в міжнародних відносинах. Також є можливість багатостороннього саморозвитку поза академічними освітніми програмами (наприклад, навчання у межах сертифікатного модуля Жана Моне «Європейська та глобальна регіональна інтеграція» сертифікатного курсу «Демократія: від теорії до практики на цифровій платформі»; онлайн-курсу з японістики). Усе це перевірено моїм особистим досвідом!

А ще тут у вас розкриють таланти, про які ви навіть не здогадувалися! Наприклад, цього року ми, студенти, разом із і викладачами, долучилися до створення каверу на неофіційний Гімн Дипломата України! Це був ще той челендж! Але ми впорались!

Я переконана, що спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» — вагомий крок в успішне майбутнє»

 

Приєднуйтесь до дружньої університетської родини ЗУНУ!

 

Контакти: +38 050 524 50 73

 

Адреса: вул. Львівська 11, корпус № 1 (кабінет 1414),

 

м. Тернопіль, 460009.