» » Навчально-науковий інститут комунікацій ЗУНУ розширює горизонти міжнародної співпраці

Навчально-науковий інститут комунікацій ЗУНУ розширює горизонти міжнародної співпраці

Дата: 21-07-2022, 11:40 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Забудьте про біткоїн; валюта довіри – це нова валюта, яка зробить вас багатими. Довіра – крихкий, але дуже дорогий товар. Саме так вважає пан Кельд Дженсен – відомий у світі міжнародний експерт і радник з комунікації та ведення перемовин, засновник стратегії перемовин SMARTnership.

Нещодавно відбулася зустріч директора навчально-наукового інституту комунікацій з Кельдом Дженсеном. Під час зустрічі обговорили концепцію майбутньої співпраці в межах магістерської освітньої програми двох дипломів «Психологія перемовин та медіація», яка реалізується на базі навчально-наукового інституту комунікацій ЗУНУ спільно із Нідерландською бізнес-академією.

Визнаний лідер у Європі, Азії, на Близькому Сході та в Північній Америці, Кельд є автором 24 книг у 37 країнах, включаючи «Переговори про партнерство», яку було перекладено чотирма мовами, «Комунікативна компетентність», яка була визнана однією з найкращих книг з менеджменту Скандинавії, «SMARTnership – Третя дорога: оптимізація результатів перемовин» і «Фактор довіри: перемовини в SMARTnership».

Сьогодні, будучи професором у провідних університетах світу, як-от: Ольборзького університету в Данії, Інституту BMI в Бельгії та Литві, Школи глобального менеджменту Thunderbird в ASU у Феніксі, Копенгагенської бізнес-школи, а також обіймаючи там посаду голови ради Центру перемовин, Кельд Дженсен є одним із найвпливовіших авторитетів у світі щодо ведення перемовин як лідерської компетентності.

 

У ході розмови пан Кельд зацікавився освітньою магістерською програмою «Психологія перемовин та медіація» та іншими ініціативами, які продукує навчально-науковий інститут комунікацій Західноукраїнського національного університету. Сторони домовилися про участь Кельда Дженсена у заходах ННІК.

 

Адже саме зараз ми маємо об’єднати наші зусилля з усім цивілізованим світом у підготовці фахівців, які умітимуть переконувати та вирішувати будь-які конфлікти, використовуючи найгуманнішу зброю – слово.

 

Маленькими кроками рушаймо до великої мрії.