» » Молодь обирає навчання у коледжах ЗУНУ!

Молодь обирає навчання у коледжах ЗУНУ!

Дата: 6-07-2022, 16:52 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Цьогорічні абітурієнти завітали до класичного університету Тернополя, щоб подати документи на вступ до фахових коледжів Західноукраїнського національного університету.

Упродовж 7 днів роботи приймальна комісія отримала близько 450 заяв на здобуття ступеня фахового молодшого бакалавра. Юнаки та дівчата впевнено обирали спеціальності, які їх зацікавили, а саме: «Менеджмент», «Правоохоронна діяльність», «Соціальне забезпечення», «Право», «Готельно-ресторанна справа», «Економіка», «Психологія», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Комп’ютерна інженерія», «Фізична культура і спорт», «Автомобільний транспорт», «Транспортні технології».

Викладачі коледжів зазначають, що активно впроваджують інтерактивні методи навчання, використовуючи передові технології, а високий професійний рівень викладацького колективу дає можливість студентам отримувати якісну освіту.

Обрати ЗУНУ сьогодні – це зробити успішний крок у своє майбутнє, адже тут молодь зростає та формує себе, як особистість, здобуває знання, знайомиться із непересічними людьми й пізнає життя. 

Університетська спільнота створює найкраще середовище для кожного, хто обирає інноваційну, сучасну освіту, де кожен реалізовує свій потенціал і транслює це через дії та рішення.

Приєднуйся до амбітних, ініціативних, наполегливих! 

Графік роботи:

понеділок - п'ятниця з 9-00 до 17-00 год;

обідня перерва з 13-00 до 14-00 год.

Контактна інформація:

вул. Львівська, 11 (корпус №1), м.Тернопіль

e-mail: pk@wunu.edu.ua

Телефон: 0 800 50 49 70