» » Вручення дипломів випускникам юридичного факультету

Вручення дипломів випускникам юридичного факультету

Дата: 5-07-2022, 14:38 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  Вручення дипломів – знакова подія, адже це урочисте визнання результатів спільної роботи викладачів та студентів. Саме тому, в  історичних стінах Збаразького замку відбулося особливе свято – випуск магістрів юридичного факультету Західноукраїнського національного  університету!

Присутні радо вітали на червоній доріжці випускників спеціальностей «Право», «Міжнародне право», «Правоохоронна діяльність», «Правоохоронна діяльність, економічна безпека та фінансові розслідування», «Управління фінансово-економічною безпекою».

У святковій церемонії взяли участь почесні гості: Богдан Гірський - голова Тернопільського апеляційного суду, Юрій Табака  – заступник керівника Тернопільської обласної прокуратури, Христина Феціца –  волонтерка, захисниця й випускниця ЮФ, а також професорсько-викладацький колектив факультету:  Сергій Банах – доктор юридичних наук, доцент, декан юридичного факультету ЗУНУ, Наталія Чудик – кандидат юридичних наук, доцент, тимчасовий виконувач обов’язків завідувача кафедри конституційного, адміністративного та фінансового права, Ніна Рогатинська – доктор юридичних наук, доцент, завідувач кафедри кримінального права та процесу, Надія Москалюк  - доктор юридичних наук, доцент, завідувач кафедри безпеки та правоохоронної діяльності, Ярина Жукорська – кандидат юридичних наук, доцент, в.о. завідувача кафедри міжнародного права та міграційної політики, Микола Кравчук - кандидат юридичних наук, доцент, доктор права Українського вільного університету, заслужений юрист України, завідувач кафедри теорії та історії держави і права, Ірина Лукасевич-Крутник– доктор, професор юридичних наук, завідувач кафедри цивільного права і процесу.

Із теплими та щирими привітаннями звернувся до магістрів декан юридичного факультету Сергій Банах: «Сьогодні дивлячись на вас, ми усі розуміємо, що ви народжені перемагати, адже щоразу у кожній справі, хвилині готові це довести».

Проникливо та чуттєво звучали слова подяки випускниці Вікторії Крет: «Упродовж навчання факультет дарував підтримку й можливість повірити у себе та у свої сили. Нам промовляли, що немає нічого неможливого для нас, ніхто не залишався осторонь наших нереальних ідей, усі були справжніми друзями, міцною родиною. Ми прожили насичений час, емоційно зросли, подолали труднощі, навчилися розуміти та слухати. Ми також завдячуємо нашим захисникам, що маємо можливість отримати дипломи,  що можемо насолоджуватися цією миттю. Дякуємо і волонтерам, які ризикують своїм життям, жертвують часом, силами. Завдяки їхній підтримці воює не тільки зброя - воює український дух, який неможливо здолати.

Жодних слів не вистачить, аби висловити усю вдячність героям за безхмарне небо у цей день, і сьогодні ми передаємо бронежилети, щоб вони захищали наших воїнів на передовій! Разом до перемоги!»

Кращі магістри отримали грамоти, подяки та подарунки від керівництва факультету за успіхи у навчанні, активну життєву позицію та збереження славних традицій університету.

Студентка ЮФ Вікторія Шевчук подарувала усім присутнім пісню «Старі фотографії», яку виконала дуже чуттєво.

Дорогі випускники, нехай найкращі роки юності, безтурботності,  прожиті на юридичному факультеті, надихають вас на нові звершення, а патріотизм та сила духу зародженні глибоко у серці, захищають від життєвих негараздів.

Живіть, мрійте, досягайте!