» » Освітня програма «Менеджмент»

Освітня програма «Менеджмент»

Дата: 4-07-2022, 13:02 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Факультет економіки та управління Західноукраїнського національного університету запрошує на навчання за освітньою програмою «Менеджмент» ЗУНУ у Польщі.

 

Враховуючи ситуацію, пов’язану з воєнним станом в Україні, коли тисячі випускників шкіл – громадян України вимушено перебувають в закордоном, наш багаторічний партнер – Вроцлавський економічний університет (Республіка Польща) погодився надати свою навчальну базу для підготовки студентів першого курсу ЗУНУ за освітньою програмою «Менеджмент» денної форми навчання.

 

Навчальний процес здійснюватимуть в очному форматі викладачі ЗУНУ. Додатково можна відвідувати лекції та тренінги викладачів Вроцлавського економічного університету.

 

Контакти:

+ 380 50 678 86 91 – координатор реалізації підготовки студентів за освітньою програмою «Менеджмент» на базі Вроцлавського економічного університету від ЗУНУ, професор Григорій Монастирський;

+48 606 623 443 – координатор реалізації підготовки студентів за освітньою програмою «Менеджмент» на базі Вроцлавського економічного університету від Вроцлавського економічного університету, професор Анетта Зелінська;

+380 67 743 1797 – декан факультету економіки та управління, доцент Віктор Островерхов.