» » Навчально-науковий інститут комунікацій ЗУНУ запрошує на навчання!

Навчально-науковий інститут комунікацій ЗУНУ запрошує на навчання!

Дата: 28-06-2022, 15:38 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Набір за унікальною міжнародною магістерською програмою двох дипломів «Психологія перемовин та медіація» стартує у навчально-науковому інституті комунікацій!

Міжнародна мобільність, подвійний диплом, досвід новітніх світових практик, причетність до професійної спільноти MEDIATS, можливість додатково отримати сертифікат Міжнародної асоціації медіаторів, досвідчені українські та зарубіжні викладачі, практичні дискусійні платформи з відомими перемовниками та медіаторами світу, літні школи, низка навчальних дисциплін англійською мовою - це далеко не увесь перелік переваг навчання за цією програмою!

Програма реалізується спільно з Нідерландською бізнес-академією та є сучасним креативним майданчиком для вдосконалення психологічних знань майбутніх перемовників та медіаторів, а також для вироблення практичних навичок ведення дипломатичних, військових, кризових бізнес-перемовин та майстерного врегулювання конфліктів під час проведення медіацій.

 

Приєднуйтеся до команди навчально-наукового інституту комунікацій! Обирайте свій шлях професійного росту та особистісного розвитку разом з нами!

Ми готуємо миротворців для України та світу!

Тримаймося! Переможемо разом!