Діти - наше майбутнє!

Дата: 24-06-2022, 15:55 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні українці мужньо борються  з ворогом, допомагають родинам, які зазнали жахіть війни, підтримують знедолених. Ми усі розуміємо, як важливо стати опорою для дітвори, у якої має бути безтурботне дитинство: без втрат, болю й жорстокості.

 Західноукраїнський національний університет,  Тернопільський військовий коледж за підтримки Міжнародного фонду соціальної адаптації організували емоційно насичений захід для дітей, які знайшли прихисток у Тернополі та дітей військовослужбовців, які боронять Україну.

Хлопчики й дівчатка побували у Збаразькому замку, де мали можливість  познайомитися з історико-архітектурним заповідником. У ході екскурсії вони відвідали виставкові зали, оглянули стаціонарні експозиції: ремесла краю, археологічні знахідки, твори сакрального мистецтва, нумізматику, а також ряд виставок художніх творів митців України.  

Згодом діти завітали до Тернопільського військового коледжу й разом із курсантами заклали «Алею дружби», посадивши сакури.

Працівники військового коледжу організували тематичну виставку та провели навчальне заняття в інтерактивному тирі, де гості змогли отримати практичні навички.

Неймовірно позитивна атмосфера панувала у товаристві, адже діти ділилися радістю та безтурботністю, а ще куштували смаколики.

 

Подаруймо дітям любов і безпеку – вони цього варті!