» » Дискусійна панель «Польща-Україна: аудит, аспекти локальні та глобальні»

Дискусійна панель «Польща-Україна: аудит, аспекти локальні та глобальні»

Дата: 24-06-2022, 14:13 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно у класичному університеті Тернополя відбулася дискусійна панель «Польща-Україна: аудит, аспекти локальні та глобальні», до якої долучилися не лише українські науковці, а ще й польські.  

У платформі взяли участь освітяни Західноукраїнського національного університету (кафедра фінансового контролю та аудиту), Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана,  національного технічного університету « Харківський  Політехнічний інститут», Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича.  Також до жвавою дискусії приєдналися учені з Ольштинської  Вищої Школи  ім. Юзефа Русецького,  Вармінсько-Мазурського університету, практичні аудитори із Великобританії, Польщі та України, а також студенти й аспіранти.

У ході зустрічі представлено доповіді: «Незалежний аудит на Україні:  вплив військової агресії на ризики та безперервність діяльності»,  «Державний аудит на Україні:  виклики військового стану»,   «Вплив військового стану на аудит фінансової звітності»,  «Зовнішній аудит  безпеки діяльності»,  «Технологія аудиту інформаційної безпеки», «Аудит безпеки підприємства»,  «Економічний аналіз та контролінг в управлінні сучасного підприємства»,  «Енергетичний аудит підприємства», «Фінансовий аудит  як інструмент оцінки ефективності діяльності», «Аудит в системах франшизи» «Аудит  безпеки інформаційного поля».  

Проведений захід можна переглянути онлайн за посиланням: https://youtube.com/watch?v=NzMs55Hccy4&feature=share