» » Вручення сертифікатів користувачам програмного забезпечення «M.E.Doc»

Вручення сертифікатів користувачам програмного забезпечення «M.E.Doc»

Дата: 9-06-2022, 15:48 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На кафедрі обліку і оподаткування зуну вже стало доброю традицією надавати більше можливостей для професійного зростання своїм студентам. Вкотре за підтримки декана факультету фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету Андрія Кізими, завідувачки кафедри обліку і оподаткування Наталії Починок та директора компанії ТОВ «Софт Світ» (м. Тернопіль) Сергія Степанюка на базі Центру практичної бухгалтерії було проведено тренінг і тестування на знання програмного забезпечення «M.E.Doc» для студентів щодо використання програмного забезпечення з подання звітності та електронного документообігу «M.E.Doc».

 

Унікальність проєкту в тому, що за успішними результатами проведеного тестування учасникам було видано сертифікати, які не лише підтверджують отримані знання програмного забезпечення, а ще й надають можливість отримати знижку при його купівлі й супроводі.

 

Координатори - к.е.н., доценти кафедри обліку і оподаткування класичного університету Тернополя Наталія Зарудна та Ірина Назарова.