» » Стажування викладачів ЗУНУ в Університеті прикладних наук Інхолланд

Стажування викладачів ЗУНУ в Університеті прикладних наук Інхолланд

Дата: 6-06-2022, 14:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З 15 по 29 травня 2022 року доцент кафедри міжнародних економічних відносин навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д.Гаврилишина Західноукраїнського національного університету Лариса Вергун перебувала на стажуванні в Університеті прикладних наук Інхолланд (м.Алкмар, Королівство Нідерландів). Візит відбувся на запрошення університету-партнера з метою участі в програмі академічної мобільності у межах програми Еразмус+.

 

Лариса Іванівна провела лекційні і практичні заняття «Effective communication for change management» із молоддю другого та третього курсів факультету бізнесу і фінансів Університету прикладних наук Інхолланд, взяла участь у тренінгах, а також обговорила із колегами методи викладання та компетенції студентів.

 

Під час перебування у закладі вищої освіти  були організовані зустрічі з координатором проєкту Марліз Спрінгорум, яка наголосила, що нідерландські викладачі мають дуже позитивні враження від восьми студентів класичного університету Тернополя, які зараз перебувають у них на семестровому навчанні за програмою «Marketing in Digital Age» та «International Management» у рамках Еразмус+.

 

Багаторічна співпраця викладачів кафедри міжнародних економічних відносин з колегами з Університету прикладних наук Інхолланд дає можливість систематично і ефективно обмінюватися новими напрацюваннями.