» » Співпраця із компанією ANT-Logistics

Співпраця із компанією ANT-Logistics

Дата: 6-06-2022, 14:50 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Підписано угоду про співпрацю між Західноукраїнським національним університетом і компанією ANT-Logistics, у межах якої студенти класичного університету Тернополя отримали доступ до IT-ресурсів!

У динамічному середовищі глобалізованої торгівлі, у якому ми живемо і працюємо, важливо мати систему, яка дозволить успішно організувати та управляти складними логістичними процесами з дотриманням усіх норм та вимог. Стрімкий розвиток сучасної логістики поряд з високою конкуренцією й постійно зростаючими запитами ринку транспортних послуг визначають необхідність використання цифрових технологічних рішень в управлінні на транспорті.

Transportation Management System від ANT-Logistics - це логістична хмарна платформа для підприємства, яка забезпечить візуалізацію транспортних операцій, можливості планувати, виконувати і оптимізовувати процеси транспортування товарів.

Кафедра транспорту і логістики навчально-наукового інституту інноватики, природокористування та інфраструктури ЗУНУ запровадила для студентів спеціальностей 275 «Транспортні технології та логістика» і 247 «Автомобільний транспорт» унікальні хмарні технології візуального навчання Transportation Management System, які забезпечують комплексну групову та індивідуальну аналітику. Разом до успіху!

Компанія: https://ant-logistics.com/main.html