День науки

Дата: 21-05-2022, 10:32 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Це професійне свято – гарний привід сказати Вам сердечні слова вдячності за невтомну плідну і творчу працю, без якої важко уявити міцну державу з потужним, стабільним виробництвом і високим рівнем духовності.
Без належного розвитку наукової сфери, розроблення і впровадження нових технологій, інтеграції науки, освіти та виробництва неможливий і розвиток України. Особливо гостро відчувається ця потреба сьогодні, адже після війни нам потрібно буде відновлювати державу.
Зараз, як ніколи, державі й суспільству потрібні нові ідеї, перспективні проекти та зважені прогнози. Адже роль і значущість наукового пошуку набувають особливої ваги у час, коли необхідно нарощувати оборонний потенціал держави, забезпечувати економічне зростання нашої країни.
Я вдячний усім працівникам наукової сфери за невтомність і справжній ентузіазм, за примноження здобутків держави. Впевнений, що спільною роботою ми досягнемо поставленої мети – поліпшення соціального й економічного становища наших громадян, зміцнення обороноздатності держави.
Хай творча наснага і завзятість не залишають Вас. Нових Вам звершень та успіхів на благо рідної України!

Ректор                                                                    Андрій Крисоватий