До уваги абітурієнтів!  

Дата: 6-04-2022, 19:51 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Усім абітурієнтам, які планують вступати до університетів України та не зареєструвалися на ЗНО, потрібно до 9 квітня зареєструватися на сайті Українського центру оцінювання якості освіти для здачі національного мультипредметного тесту.


Категорії, кому потрібно здавати цей тест:

тим, хто цього року закінчує 11 клас;

є випускником минулих років і не має сертифікатів ЗНО;

є випускником коледжу, особливо минулих років, і не має сертифікатів ЗНО;

хто має сертифікати, але прагне спробувати скласти на вищі бали.


Як зареєструватись на здачу національного мультипредметного тесту

У стрічці пошуковика задайте Український центр оцінювання якості освіти

Перейдіть на сайт центру за посиланням https://testportal.gov.ua/

Виберіть розділ ЗНО/ДПА

Натисніть "Зареєструватися" і створіть реєстраційну картку https://zno.testportal.com.ua/registration

Обов’язково заповніть поля вибору предметів ЗНО: українська мова, математика, історія України.

Роздрукуйте свою реєстраційну картку, заповніть від руки заяву про участь у тестуваннях, додайте копію паспорта і передайте керівникові закладу освіти, або (для випускників минулих років) надішліть такий комплект документів рекомендованим листом до Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти (вул. Київська, 46, м. Вінниця, 21009) чи на електронну адресу: vintest@vn.testportal.gov.ua. У темі листа зазначте своє прізвище, а також те, що це реєстраційні документи. Наприклад: Біловус реєстраційні документи.

Якщо немає можливості передати документи, достатньо того, що сформовано реєстраційну картку. Найближчим часом вам повідомлять, як дізнатися логін і пароль для входу на вашу інформаційну сторінку https://zno.testportal.com.ua/info/login на сайті Українського центру оцінювання якості освіти з актуальною інформацією.

 

Якщо виникли труднощі, допомогу можна отримати у приймальній комісії Західноукраїнського національного університету за адресою: м. Тернопіль, вул. Львівська, 11, каб. 104.