Курси польської мови

Дата: 6-04-2022, 16:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З ініціативи декана соціально-гуманітарного факультету Західноукраїнського національного університету доктора історичних наук, професора Оксани Гомотюк та декана економічно-педагогічного факультету Вищої школи управління та менеджменту в м. Ополє (Республіка Польща) доктора Славоміра Сліви розпочнуться онлайн-курси вивчення польської мови.
Ви зможете вивчати польську на онлайн-заняттях, використовуючи найсучасніші техніки і методи, які зорієнтовані на учнів загальноосвітніх шкіл в Україні та усіх охочих. Окрім вивчення мови, слухачі курсу будуть мати можливість довідатися про історію і культуру сучасної Польщі, а також ознайомитися з величними історичними постатями польського народу.
Після закінчення навчання слухачі отримають сертифікат від Вищої Школи Управління та Адміністрації в Ополє про проходження курсу «Польська для початкового і середнього рівня» з підтвердженням навчального рівня. Наявність такого сертифікату надасть можливість першочергового вступу на освітню програму «Польська мова та література, українська мова та література», що відкрита на соціально-гуманітарному факультеті ЗУНУ.
Модератор заходу - заступник декана соціально-гуманітарного факультету, доктор педагогічних наук, професор Юрій Щербяк
Реєстраційна форма за посиланням: