» » До уваги державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування!

До уваги державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування!

Дата: 15-02-2022, 10:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Західноукраїнський національний університет організовує курси підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування у 2022 році за загальними професійними сертифікатними програмами і загальними короткостроковими програмами за кошти Національного агентства України з питань державної служби та за кошти юридичних чи фізичних осіб.

Загальні професійні програми (2,4 кредита ЄКТС):

  1. Підвищення кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування.
  2. Підвищення кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування, вперше призначених на посади в органах місцевого самоврядування.
  3. Підвищення кваліфікації державних службовців, які займають посади державної служби категорії «Б».
  4. Підвищення кваліфікації державних службовців, вперше призначених на посади державної служби категорії «Б».
  5. Підвищення кваліфікації державних службовців, які займають посади державної служби категорії «В».
  6. Підвищення кваліфікації державних службовців, вперше призначених на посади державної служби категорії «В».
  7. Підвищення кваліфікації державних службовців, які займають посади державної служби категорій «Б» та «В», посадових осіб місцевого самоврядування з питань запобігання корупції та забезпечення доброчесності.

Загальні короткострокові програми (0,67 кредита ЄКТС):

  1. Підвищення кваліфікації державних службовців, які займають посади державної служби категорії «Б», з питань лідерства.
  2. Підвищення кваліфікації державних службовців, які займають посади державної служби категорій «Б» та «В», посадових осіб місцевого самоврядування з питань запобігання корупції та забезпечення доброчесності.
  3. Підвищення кваліфікації державних службовців, які займають посади державної служби категорій «Б» та «В», посадових осіб місцевого самоврядування з питань інформаційної безпеки.
  4. Підвищення кваліфікації державних службовців, які займають посади державної служби категорій «Б» та «В», посадових осіб місцевого самоврядування з питань комунікації та взаємодії.
  5. Підвищення кваліфікації державних службовців, які займають посади державної служби категорії «Б», з питань впровадження змін та прийняття ефективних рішень.
  6. Підвищення кваліфікації державних службовців, які займають посади державної служби категорії «В», посадових осіб місцевого самоврядування з питань сприйняття змін.
  7. Підвищення кваліфікації державних службовців, які займають посади державної служби категорій «Б» та «В», посадових осіб місцевого самоврядування з питань стратегічного управління та планування.
  8. Підвищення кваліфікації державних службовців, які займають посади державної служби категорій «Б» та «В», з питань цифрової грамотності.
  9. Підвищення кваліфікації державних службовців, які займають посади державної служби категорій «Б» та «В», посадових осіб місцевого самоврядування з питань державної політики цифрового розвитку.
  10. Підвищення кваліфікації державних службовців, які займають посади державної служби категорій «Б» та «В», посадових осіб місцевого самоврядування з питань електронного урядування та електронної демократії.

Навчання на курсах підвищення кваліфікації за кошти Національного агентства України з питань державної служби буде розпочато після відповідних конкурсних процедур.

Навчання за кошти юридичних чи фізичних осіб буде проходити у міру комплектування відповідних груп за запропонованими програмами та іншими програмами.

Детальна інформація за телефоном:

 (0352) 47-50-72, +38 (099) 471 19 29

е-mail: nnipu@wunu.edu.ua

М. Тернопіль, Майдан перемоги, 3, корпус 3, каб. № 3304.