» » Знайомство із ментором проєкту International Relation Mentoring School

Знайомство із ментором проєкту International Relation Mentoring School

Дата: 27-01-2022, 14:41 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Вона мріяла працювати літературною редакторкою, вичитувати художні твори, проте неймовірне й непередбачуване життя занурило її у світ дипломатії. Менторка проєкту International Relation Mentoring School - Інна Хоменська, директорка дирекції «Медіацентр» державного підприємства «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв».

Вже упродовж десятиліття Інна Валеріївна – незмінна кураторка зовнішнього інформаційного простору «Медіацентр» ДП «ГДІП», що користується значним попитом поміж киян і гостей столиці й об’єднує дипломатів, науковців, представників державної влади, ЗМІ та студентство,  координаторка видавничої діяльності зі створення фахового наукового щорічника «Україна дипломатична», щоквартального журналу «Дипломатія без кордонів».

Щоденно Інна Хоменська працює у сфері публічної дипломатії з метою презентування іміджу України у світі.  Вона має досвід менторства і співпраці з активною молоддю та завжди відкрита до нових креативних освітніх проєктів. З нею кожен юнак і дівчина зрозуміє, що дипломатична діяльність - це  масштабно та відповідально!

 Проєкт Школи менторства реалізується навчально-науковим інститутом міжнародних відносин ім. Б.Д.Гаврилишина Західноукраїнського національного університету за підтримки Почесного Консульства Республіки Сенегал у місті Тернопіль.