» » Співпраця із ТОВ «Центр оперативно-стратегічного аналізу»

Співпраця із ТОВ «Центр оперативно-стратегічного аналізу»

Дата: 9-01-2022, 09:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У класичному університеті Тернополя відбулося   підписання меморандуму про співпрацю між Західноукраїнським національним університетом та ТОВ «Центр оперативно-стратегічного аналізу» (COSA). У ході зустрічі сторони обговорили створення умов для стажування та працевлаштування студентів, розроблення відповідних освітньо-професійних, наукових програм та планів.

COSA, як компанія із корпоративної розвідки із великим досвідом у зборі та аналізі інформації, упродовж років активно бере участь у міжнародних проєктах розвитку, спрямованих на підвищення розслідування тіньових процесів, які завдають шкоди вітчизняній економічній безпеці і міжнародним механізмам безпеки.

Партнерство охоплює низку спільних ініціатив із метою посилення науково-аналітичного потенціалу сторін, сприяння науковому співробітництву та практичному впровадженню розробок у сфері протидії корупції, економічним злочинам, а також підготовки спеціалістів для забезпечення економічної безпеки України.

Студенти ЗУНУ мають змогу працювати у ТОВ "Центр оперативно-стратегічного аналізу" (COSA). Детальна інформація за посиланням: www.cosa.solutions