» » Меморандум про співпрацю з Академією фінансового моніторингу

Меморандум про співпрацю з Академією фінансового моніторингу

Дата: 3-01-2022, 09:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно відбулося підписання меморандуму про співпрацю із Державним закладом післядипломної освіти  «Академія фінансового моніторингу». Мета співпраці - консолідація сторін та вжиття комплексу заходів, спрямованих на поєднання зусиль, визначення спільного бачення щодо вдосконалення механізмів захисту інтересів особи, суспільства і держави, запобігання та протидії легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення, а також у сфері запобігання та протидії корупції, формування високого рівня фінансово-правової культури у суспільстві, виховання нового покоління кваліфікованих працівників.

У межах партнерства ректор Західноукраїнського національного університету Андрій  Крисоватий та викладачі кафедри податків та фіскальної політики класичного університету Тернополя  взяли участь у панельній дискусії «Фінансовий моніторинг». Також до зустрічі долучилися представники державних органів, які формують національну систему боротьби з відмиванням коштів.

Організатор зустрічі -  Академія фінансового моніторингу та Державна служба фінансового моніторингу України, координатор проєктів ОБСЄ в Україні, Антикорупційна ініціатива Європейського Союзу.