З Днем народження!

Дата: 23-12-2021, 09:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Високоповажний Андрію Ігоровичу! Професорсько-викладацький колектив, працівники та студенти Західноукраїнського національного університету висловлюють глибоку пошану й  найтепліші слова вітань з нагоди Вашого Дня народження!

Ви турботливий керівник, знаний науковець, мудрий наставник, цілеспрямована особистість, яка наполегливо працює на благо Альма-матер. Ваша невичерпна енергія, наснага, завзяття і відданість своїй справі стали запорукою процвітання класичного університету Тернополя, адже Ви є джерелом прогресивної думки, нових ідей, результативних рішень та відповідальних кроків.

За роки роботи Ви зуміли зберегти академічні традиції, примножити здобутки попередників, зміцнити потенціал та сформувати нову генерацію, яка стала невід’ємною частиною освітнього поступу України.

Щодня у свою життєву історію Ви вписуєте події, сповнені копіткої праці, турботи та розуміння, відкриваєте нові горизонти для молоді, долаєте з колективом труднощі й упевнено йдете назустріч майбутньому. За Вами багатотисячний колектив, який вірить Вам, підтримує Вас та цінує Ваші зусилля, спрямовані на зміцнення і розквіт нашого університету.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, родинного тепла і затишку, світлих думок та сердечної радості, щедрої долі та небесного покрову. Нехай кожен день буде осяяний  високим злетом душі, а гарний настрій буде незмінним супутником Вашого життя. Бережіть даровані долею крила, живіть творчою силою, реалізовуйте найсміливіші плани, втілюйте найзаповітніші мрії та з Божим благословенням досягайте нових вершин!

Многая літа!