» » Директор школи міжнародних комунікацій ННІК ЗУНУ відвідала Віденську вищу педагогічну школу

Директор школи міжнародних комунікацій ННІК ЗУНУ відвідала Віденську вищу педагогічну школу

Дата: 21-12-2021, 10:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У період з 13 до 18 грудня 2021 р. професор кафедри іноземних мов  та інформаційно-комунікаційних технологій,  директор школи міжнародних комунікацій ННІК ЗУНУ Ольга Царик із робочим візитом відвідала Віденську вищу педагогічну школу (Австрія).

Основна мета поїздки – обговорення результатів і планів у межах проєкту Еразмус + КА 107 Західноукраїнського національного університету та Віденської вищої педагогічної школи.

Упродовж відрядження відбулися зустрічі щодо семестрового навчання у PH Wien студентки спеціальності «Бізнес-комунікації та переклад» класичного університету Тернополя Ірини Мишки. Навчальна програма складається із 30 ECTS-кредитів, зокрема з дисциплін: «Країнознавство», «Міжкультурні компетенції та глобальні виміри професії вчителя», «Медійні та інформаційні компетенції», «Курс німецької мови для міжнародних студентів», «Освітня практика для міжнародних студентів», «Інклюзія в освіті». Особливістю проведення занять у міжнародній програмі є білінгвальне використання німецької та англійської мови.

Із керівником міжнародного відділу PH Wien, д-ром Томасом Бауером було обговорено семестрове навчання студентки PH Wien Лізи Бауер у Західноукраїнському національному університету упродовж першого семестру 2021/22 н.р.