» » Новорічний благодійний флешмоб «Спалах» у студмістечку ЗУНУ

Новорічний благодійний флешмоб «Спалах» у студмістечку ЗУНУ

Дата: 21-12-2021, 09:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 «Запали новорічний вогонь і добро у своєму серці!». Під таким гаслом у студмістечку Західноукраїнського національного університету 15 грудня відбувся флешмоб «Спалах».  Організатори благодійної акції - молодь студради гуртожитків класичного університету Тернополя та адміністрація студентського містечка.

Почергово у кожному гуртожитку запалювалась новорічна ялинка і розпочинався збір коштів на доброчинність.

У гуртожитку №1 студенти оформили найоригінальнішу фотозону у рок-стилі. Студактив гуртожитку №2 зустрічав мешканців різдвяними колядами і веселими піснями, а  молодь гуртожитку №3 оформили декорації з героєм новорічного мультфільму - Грінчем. Смачними індійськими смаколиками пригощали усіх присутніх іноземні студенти гуртожитку №4. У  благодійності найщедрішим став гуртожиток №5, активісти якого підготували цікаву і смішну новорічну казку з Дідом Морозом та Снігуркою. Новачок студмістечка (гуртожиток №11)  виборов номінацію за найкраще фото та отримав смачну нагороду від студпрофкому ЗУНУ. Загалом, студенти зібрали 13 000 тисяч гривень і перевели їх на лікування мами двох маленьких дітей - Альони Юсупової.

Висловлюємо вдячність усім, хто допомагав в організації акції:  студпрофкому ЗУНУ, відділу гуманітарної освіти та виховання ЗУНУ та усім небайдужим.

Збір коштів триває! Кожна сума важлива! Реквізити для фінансової допомоги:

5168 7554 7148 3822 - Юсупов Олександр.