» » Підписано договір про співпрацю із Золотопотіцькою територіальною громадою

Підписано договір про співпрацю із Золотопотіцькою територіальною громадою

Дата: 20-12-2021, 16:12 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно у класичному університеті Тернополя було підписано договір про співпрацю між Західноукраїнським національним університетом та Золотопотіцькою територіальною громадою.

У ході зустрічі сторони обговорили напрями співпраці та домовилися про проведення спільних конференцій, семінарів, бізнес-форумів, круглих столів, розробку стратегій розвитку та функціонування територіальних громад, стажування викладачів і студентів університету, організацію проходження виробничої й переддипломної практики, підготовку спільних наукових праць, монографій, навчальних посібників, методичних рекомендацій. 

Ректор класичного університету Тернополя Андрій Крисоватий зазначив: «Для нас важливо розвивати партнерство, адже це можливість реалізовувати цікаві проєкти та програми, які будуть приносити користь студентам і колективу нашого закладу вищої освіти».

В.о. селищного голови Уляна Дем’янчук сказала: «Щиро радію, що ми розпочали співпрацю із провідним університетом Тернополя.  Переконана, що наше співробітництво буде взаємовигідним та корисним!»