» » Випуск слухачів проєкту «Норвегія – Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему (NUPASS)»

Випуск слухачів проєкту «Норвегія – Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему (NUPASS)»

Дата: 20-12-2021, 15:35 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 17 грудня 2021 року у класичному університеті Тернополя відбулася урочиста церемонія вручення дипломів випускникам програми перепідготовки військовослужбовців, ветеранів та членів їх сімей, яка здійснюються у закладі вищої освіти у межах реалізації проєкту «Норвегія – Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему» (NUPASS).

Із вітальним словом звернулася до усіх присутніх проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) Оксана Десятнюк: «Сьогодні у святковій атмосфері, у родинному колі зібралися викладачі, гості і  випускники програми перепідготовки військовослужбовців, ветеранів та членів їх сімей у межах реалізації проєкту «Норвегія – Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему (NUPASS)». За період навчання ви швидко адаптувалися, впевнено користувалися інноваційними освітніми онлайн-технологіями, зустріли нових друзів, отримали якісні знання та успішно завершили навчання. Двері Західноукраїнського національного університету завжди відчинені для вас. Будьте впевнені у тому, що ми підтримуватимемо вас упродовж життя, адже хочемо, щоб ви зуміли знайти себе, надійних друзів та адаптувалися до нових реалій сьогодення!»

Проєкт «Норвегія-Україна» — один із наймасштабніших міжнародних проєктів України, який фінансується Міністерством закордонних справ Королівства Норвегія. У ЗУНУ проєкт успішно реалізується з 2014 року й надає своїм учасникам необхідні знання у галузі права, економіки, спеціальних знань з обраної спеціальності.

Із вдячними словами виступили випускники, які зазначили, що упродовж навчання за спеціальністю «Підприємництво у сфері послуг» вони зростали, удосконалювалися та знайомилися із  цікавими, наполегливими, цілеспрямованими і розумними людьми, а головне - знайшли однодумців і підтримку.

До заходу долучилися заступник голови ГО "Освітні та соціальні інновації" Володимир Угрин, який зазначив: «Ми опікуємося нашими слухачами не тільки у процесі здобуття освіти, а й надаємо професійні консультації після завершення навчального процесу й допомагаємо їм у складних життєвих ситуаціях».

Виступаючи перед присутніми, слухачі програми зазначили, що цінують співпрацю з Міжнародним Фондом Соціальної Адаптації, Міністерством закордонних справ Королівства Норвегія та Посольством Королівства Норвегія в Україні, підтримка яких робить цей проєкт таким результативним.

Зустріч завершилася неформальним спілкуванням та концертною програмою.

Святковий настрій та концерт учасникам проєкту дарували творчі колективи відділу гуманітарної освіти та виховання ЗУНУ:  Соломія Новоринська,  Гурт InToNatzia, TNG dc,  Ксеня Кічак, Елеонора Атаманчук. Спеціально для слухачів проєкту були обладнані новорічні фотозони, де кожен мав можливість зробити фотознімки.

Вітаємо, шановні учасники проєкту! До зустрічі в Західноукраїнському національному університеті!