» » Відеоcелекторна нарада «Аудит місцевих бюджетів: як уникнути втрат та збільшити надходження»

Відеоcелекторна нарада «Аудит місцевих бюджетів: як уникнути втрат та збільшити надходження»

Дата: 10-12-2021, 10:52 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Головному управлінні ДПС у Тернопільській області відбулася відеоcелекторна нарада «Аудит місцевих бюджетів: як уникнути втрат та збільшити надходження», у якій взяли участь представники ОТГ та податкових інспекцій Тернопільщини.

Із вітальним слово виступив начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина. Він розповів про стан надходжень податкових платежів у поточному році.

У межах Школи професійної майстерності із доповіддю виступив Михайло Лучко, д.е.н., професор, завідувач кафедри фінансового контролю та аудиту Західноукраїнського національного університету, керуючий партнер-директор аудиторської фірми «Тер Аудит», сертифікований аудитор. Професор розповів про проблеми:  формування місцевих бюджетів та виявлення резервів їх зростання, здійснення видатків місцевих бюджетів та підвищення їх ефективності, у сфері управління активами об’єднаних територіальних громад, управління фінансами в ОТГ та організації внутрішнього фінансового контролю в громаді. Також Михайло Романович наголосив на необхідності обліку й інвентаризації земельних ділянок і об’єктів нерухомості.

Мета зустрічі – організація  співпраці та спільної роботи щодо залучення резервів надходжень податків і зборів до місцевих бюджетів.

Інформація про відеоcелекторну нараду за посиланням:  https://www.facebook.com/hashtag/%D0%B7%D1%83%D1%81%D1%82%D1%80%D1%96%D1%87_%D0%B7_%D0%BE%D1%82%D0%B3