» » Зустріч членів ГО «Єдина родина Тернопільщини»

Зустріч членів ГО «Єдина родина Тернопільщини»

Дата: 2-12-2021, 12:08 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно у Західноукраїнському національному університеті відбулася зустріч  членів громадської організації «Єдина родина Тернопільщини».

Захід організовано за підтримки Міжнародного фонду соціальної адаптації разом із Мінветеранів та ГО «Освітні та соціальні інновації».

«Наша мета  – надати підтримку родинам загиблих українських воїнів», - сказала Оксана Шандрук, директор міжнародного центру культури та розвитку.

Доцент, кандидат педагогічних наук Елеонора Ященко провела тренінг «Основи стресостійкості», розповіла про способи подолання шоку та як покращувати психоемоційний стан. Також у ході зустрічі учасники малювали візерунки, які Еленора Михайлівна розшифровувала і простежувала відчуття.

Головний спеціаліст Ірина Скасків зазначила принципи роботи та плани відділу у Тернопільській області Міністерства у справах ветеранів України щодо вшанування пам’яті полеглих захисників нашої держави.

На завершення Оксана Шандрук повідомила, що для учасників ГО «Єдина родина Тернопільщини» буде організовано фотосесію на новорічній локації. 

Дякуємо героям, які боронять й оберігають наш спокій!