» » Нові конкурси 2022 р. програми ЄС Еразмус+ – відкрито!

Нові конкурси 2022 р. програми ЄС Еразмус+ – відкрито!

Дата: 24-11-2021, 14:20 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нові конкурси 2022 р. програми ЄС Еразмус+ – відкрито сьогодні! Бюджет - €3.9 billion!

 Оголошення конкурсів - Call for proposals 2022

-        Керівництво до Програми -  Programme Guide 2022 (in the Erasmus+ Website)

-        Щорічна Програма – Annual Work Programme 2022

-        Прес-реліз: Press release

-        Коротко про Програму:   Factsheet

Нагадуємо, що 25 березня 2021 р. Європейська Комісія офіційно оголосила про відкриття нової програми ЄС Еразмус+ на 2021-2027 рр.!

Завдяки бюджету понад 28 мільярдів євро, оновлена програма буде не лише міжнародною, але й інклюзивною, цифровою та екологічною! Деталі, оголошення конкурсів й подання заявок – на порталі ЄС.

Еразмус+ - це проєкт міжнародної співпраці Європейського Союзу з іншими країнами світу у сфері освіти, професійної підготовки, молоді та спорту, що має на меті підтримку освітнього, професійного й особистісного розвитку громадян ЄС і поза його межами задля внеску до стійкого зростання, якості робочих місць і соціального згуртування, для розвитку інновацій та посилення європейської ідентичності і активного громадянства. Вона підтримує можливості навчальної й академічної мобільності в освіті та для молоді, проєкти та партнерства і розвиток стратегій та співпраці.

Ключові пріоритети: якість в освіті та підготовці, інклюзія і гендерна рівність, зелені й цифрові трансформації, підготовка вчителів та наставників, вища освіта, геополітичний вимір. Окрім цього, продовжується підтримка викладання, навчання та проведення досліджень з питань європейської інтеграції щодо майбутніх викликів і можливостей ЄС у межах напряму Жан Моне.

Для успішної участі організацій у нових конкурсах, Генеральний Директорат Європейської Комісії з питань освіти, молоді та спорту у співпраці з Європейським агентством із питань освіти і культури Європейської Комісії проводять низку міжнародних онлайн заходів щодо відкритих можливостей та умов конкурсів:

Упродовж листопада-грудня 2021 р. з моменту відкриття конкурсів Міністерство освіти і науки України, Міністерство молоді та спорту України спільно з Представництвом ЄС в Україні та Національним Еразмус+ офісом в Україні й іншими партнерами планують проводити серію онлайн заходів з детальною презентацією можливостей, умов участі українських організацій за всіма відкритими конкурсами 2022 р.

Запрошуємо до участі у заходах та відеотрансляціях!

Корисні матеріали:

-        детально про участь України у програмі ЄС Еразмус+: нові можливості за всіма напрямами, опис профінансованих проєктів, статистика, приклади проєктів з гіперпосиланням тощо (2014-2027 рр. англ. та укр. мовами): корисно для українських організацій, індивідуальних осіб та для поширення серед потенційних та діючих партнерів і учасників з усього світу – завантажити.

-        Коротко про всі можливості відкриті для України за напрями та за сферами програми: корисно для організацій, що планують взяти участь у конкурсах (українською мовою) – завантажити, (для міжнародних партнерів – англійською мовою) – завантажити.

Запрошуємо підписатись на сайт Національного Еразмус+ офісу в Україні та слідкувати за новинами у мережі Фейсбук.