» » Відбудеться зустріч з українським бізнесменом

Відбудеться зустріч з українським бізнесменом

Дата: 22-11-2021, 09:43 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 25 листопада о 17.00 год відбудеться онлайн-зустріч з одним із непересічних та неординарних представників українського бізнесу, експертом з розвитку бізнесу, продажів та ціноутворення – Віталієм Купчаком. Тернопільська бізнес-школа запрошує усіх охочих долучитися до заходу!

 

Віталій був тренером з ціноутворення школи бізнесу «Нова пошта», проєкту ЄБРР "Від справи до бізнесу". Чоловік має багаторічний досвід роботи у сфері продажів, трейд-маркетингу, бренд-менеджменту в таких потужних компаніях як: Henkel, Teknos, 3M, Оміа, Ясно Енергоефективність. Зараз керує компанією Рента-Прим – першим і єдиним в Україні інноваційним виробником високодисперсних мінеральних наповнювачів з натурального мармуру ТМ NEOCARB.

 

Кар’єрне зростання Віталія – це шлях який розпочався ще в студентські роки та перших реальних викликів в AIESEC. Після завершення університету занурився в світ бізнесу, розвивався, шукав себе та відточував свої навички в сфері продажів – це шлях людини, яка створила сама себе.

 

Своєю історією Віталій Купчак поділиться на зустрічі у форматі питання-відповіді.

 

Модератор зустрічі – к.е.н., доцент, заступник директора Навчально-наукового інституту новітніх освітніх технологій класичного університету Тернополя Олег Луцишин.

 

Долучитися можна за посиланням: https://us02web.zoom.us/j/3284413912

Zoom ID: 3284413912