» » Тренінг «Цифрові фінанси vs Традиційні фінанси»

Тренінг «Цифрові фінанси vs Традиційні фінанси»

Дата: 19-11-2021, 11:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах закріплення студентами ІІ курсу факультету фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету  фахових знань із дисципліни «Фінанси» (керівники курсу – професорка кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Тетяна Кізима і доцентка цієї ж кафедри Світлана Коваль) відбувся тренінг «Цифрові фінанси vs Традиційні фінанси».

Спікерами заходу виступили студентки групи ФФ-21 Ангелина Каратнюк-Гумовська та Андріана Райчиба. Дівчата акцентували увагу на COVID-19, яка суттєво прискорила процеси цифрової трансформації українського суспільства та сектору фінансових послуг, адже  обмеження, зумовлені пандемією, призвели до різкого збільшення кількості людей, які користуються онлайн-банкінгом.

Пристуніх зацікавила інформація щодо ризиків у сфері кібербезпеки, конфіденційності й безпеки персональних даних. Жваву дискусію серед юнаків і дівчат викликали результати опитування, яке організатори провели серед школярів, студентів, викладачів та пересічних жителів  нашого міста та представили у своїй відеопрезентації.

Учасники активно обговорили проблему готовності сучасного суспільства до глобальних викликів діджиталізації та повного переходу на цифрові фінанси.