Студентські дебати у ЗУНУ!

Дата: 5-11-2021, 10:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах святкування Всеукраїнського тижня фінансової грамотності і вивчення студентами II курсу факультету фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету дисципліни «Фінанси» відбулись студентські дебати щодо актуальних фінансових проблем сьогодення. У заході взяли участь юнаки та дівчата групи ФПС-21 та ФМ-21.

Професор кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Тетяна Кізима і доцент кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Світлана Коваль привітали присутніх й побажали наснаги, успіхів і творчої енергії всім учасникам.

У ході зустрічі відбулася жвава дискусія «Чи можна вважати біткоїн повноцінною валютою?» між студентами-другокурсниками Олегом Михайлечком і Петром Процаніним та їхніми опонентами  Комроном Кадіровим та Софією Турук.

Про позитивний вплив глобалізації на економіку України розповіли Діана Діжурко й Іван Сенчакович,  негативні аспекти такої дії обговорили Тетяна Оласюк, Андрій Гулай та Анастасія Плескун. Переваги нульової ставки ПДВ для економіки України аргументували Людмила Олексюк і Павло Ковалевський, а її недоліки охарактеризували Софія Абрамчук й Вікторія Лось.

Також до розмови долучилися викладачі класичного університету Тернополя, доценти кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Ірина Сидор, Володимир Горин та Світлана Савчук.