» » Вручення сертифікатів підвищення кваліфікації працівникам ГУНП у Тернопільській області

Вручення сертифікатів підвищення кваліфікації працівникам ГУНП у Тернопільській області

Дата: 28-10-2021, 16:09 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  Нещодавно на базі навчально-наукового інституту комунікацій Західноукраїнського національного університету було проведено курси підвищення кваліфікації для тернопільських працівників поліції за короткостроковою програмою тренінгу-інтенсиву «Практика впровадження місцевого менеджменту в ЄС».

Слухачі ознайомилися із стратегіями формування конкурентних сторін регіону, бенчмаркінгом урядових стратегій територіальних реформ в ЄС,  оцінили переваги децентралізації і самоврядування, як основи ефективних реформ державного сектору ЄС, визначили значення регіональної політики у межах стратегії «Європа-2020», вивчили особливості місцевого підходу у регіональній політиці ЄС, дізналися про учасників, мережі й альянси розвитку територій, бізнес-кластери і просторове планування в ЄС, дослідили транскордонну співпрацю ЄС та України, виокремили моделі стимулювання депресивних регіонів в ЄС і здійснили аналіз розвитку територіальної стратегії України на основі досвіду країн ЄС.

Захід було реалізовано за рахунок коштів проєкту 612067-ЕРР-1-2019-1-UA-EPPJMO-MODULE «Європейська регіональна політика: баланс локальних, національних та пан’європейських інтересів» Програми ім. Жана Моне (координатор – проф. Ігор Ліщинський).

Учасники отримали сертифікати підвищення кваліфікації обсягом 30  навчальних годин (1 кредит ЄКТС).

Співпраця між навчально-науковим інститутом комунікацій класичного університету Тернополя та управлінням кадрового забезпечення ГУНП в Тернопільській області є результативною та активно розвивається. Попереду нові проєкти, спільні заходи, тренінги та навчальні платформи.