» » Тренінг «Я-бренд та інструменти самопрезентації»

Тренінг «Я-бренд та інструменти самопрезентації»

Дата: 22-10-2021, 16:52 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  У жовтні стартувала освітня платформа "Upgrade: зростання" для студентів усіх спеціальностей класичного унівнрситету Тернополя, організатором якої є навчально-науковий центр інноваційного розвитку та тренінгів Західноукраїнського національного університету.

Юнаки і дівчата навчально-наукового інституту інноватики, природокористування та інфраструктури взяли участь у тренінгу «Я-бренд та інструменти самопрезентації», який для них провела тренерка центру Олена Борисяк.

Під час заходу учасники визначили компоненти маркетингу особистості і вплив соціальних мереж на формування «Я-бренду», проаналізували роль нетворкінгу у побудові професійної кар’єри, ознайомились із особливостями написання резюме, мотиваційного листа.

 

Якщо тебе також  цікавить участь у таких навчальних заходах, тоді пишіть на електронну адресу: nncirt@wunu.edu.ua «Хочу на освітню платформу "Upgrade: зростання»

 

Чекаємо саме тебе!

 

 Підписуйтесь на наші сторінки у соціальних мережах і стежте за анонсами заходів навчально-наукового центру інноваційного розвитку та тренінгів ЗУНУ:

Фейсбук: https://www.facebook.com/project.wunu.edu.ua/ 

Інстаграм: https://www.instagram.com/innovation_nniipi_zunu/?hl=ru