» » Студентка ЗУНУ взяла участь у тренінгу «Екологічна ефективність положень нової Директиви Європейського Союзу про договори купівлі-продажу товарів»

Студентка ЗУНУ взяла участь у тренінгу «Екологічна ефективність положень нової Директиви Європейського Союзу про договори купівлі-продажу товарів»

Дата: 21-10-2021, 16:05 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студентка Західноукраїнського національного університету спеціальності «Міжнародне право» Ірина Кульбабська взяла участь у тренінгу «Екологічна ефективність положень нової Директиви Європейського Союзу про договори купівлі-продажу товарів», який відбувся у межах лекторію для юриста-міжнародника.

Спікером заходу виступила фахівчиня із приватного права ЄС, докторка Ягеллонського університету (Польща) та Оснабрюцького університету (Німеччина), Школи польського та європейського права, членкиня Європейського інституту права Катажина Полудняк-Гєж.

 

У промові пані спікерка зосередила увагу на аналізі норм європейського договірного права із позиції їх екодоцільності та екодоступності. Отримана інформація була не лише цікавою, але і надзвичайно важливою у реаліях сьогодення. Обговорення дискусійних питань підвищило інтерес Ірини до детального вивчення нового регулювання договірних відносин у Європейському Союзі із перспективи його екологічної ефективності.  

Ірина зазначила: «Надзвичайно приємно, що навчаючись в юридичному факультеті нашого університету я маю можливість отримати знання та поспілкуватися із кваліфікованими викладачами провідних університетів світу».