» » Студенти ЗУНУ відвідали ГУ ДПС у Тернопільській області та музей податкової служби

Студенти ЗУНУ відвідали ГУ ДПС у Тернопільській області та музей податкової служби

Дата: 20-10-2021, 09:38 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  Студенти кафедри податків та фіскальної політики Західноукраїнського національного університету  освітньо-професійної програми «Податкова справа» разом із куратором, к.е.н., ст. викладачем Анною Івановою відвідали Головне управління ДПС у Тернопільській області та музей податкової служби.  

Майбутні податківці дізналися про роботу Центру обслуговування платників Тернопільської ДПІ ГУ ДПС у Тернопільській області. Екскурсію провели начальник Тернопільської ДПІ Володимир Гузенков та головний державний інспектор відділу комунікацій Олеся Мацех. Вони розповіли про особливості праці в умовах карантину та діджиталізації економіки, окреслили послуги, які надаються платникам податків.

 Також молодь ознайомилися з історією створення  податкової служби, з її традиціями і досягненнями, розглянули раритетне технічне обладнання, яким користувалися у минулому, нагороди та кубки за спортивні досягнення, а також службову форму. Юнакам і дівчатам продемонстрували грошові купюри різних часів, які діяли на території сучасної України й унікальну копію старовинної української гривні, виготовлену зі срібла.

Студенти кафедри податків та фіскальної політики ЗУНУ висловлюють щиру подяку начальнику ГУ ДПС України у Тернопільській області Михайлу Яцині за надану можливість ознайомлення із практичною діяльністю податкової служби.