» » Заходи приурочені Дню захисника України, українського козацтва, 80-тої річниці створення УПА та Покрови Пресвятої Богородиці

Заходи приурочені Дню захисника України, українського козацтва, 80-тої річниці створення УПА та Покрови Пресвятої Богородиці

Дата: 13-10-2021, 15:31 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Упродовж тижня у бібліотеці ім. Л. Каніщенка  Західноукраїнського національного університету відбулися зустрічі до Дня захисника України, українського козацтва,  80-тої річниці створення УПА та Покрови Пресвятої Богородиці.

Для студентів-геодезистів 3 та 4 курсу класичного університету Тернополя було проведено вікторину «Українське козацтво: традиції, історія і сучасність».

Першокурсники-агрономи взяли участь у просвітницькому заході «Слава героям України» із метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, сприянню подальшому зміцненню патріотичного духу.

Юнаки та дівчата, які навчаються за спеціальністю «Комп'ютерні науки»  спілкувалися на тему «Покрова Пресвятої Богородиці – оберіг козацтва та народу України».

Урок звитяги провели для студентів ВСП «Фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій ЗУНУ» для того, щоб виховати у студентської молоді повагу до українських воїнів, землі,  історичного минулого своєї держави та сформувати почуття патріотизму, толерантності, національної свідомості та гордості за свою Батьківщину, сприяти подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості.

 

Модератор – завідувач  читального залу Ірина Любезна.