» » Турнір з футболу до Дня юриста на кубок ректора ЗУНУ Андрія Крисоватого

Турнір з футболу до Дня юриста на кубок ректора ЗУНУ Андрія Крисоватого

Дата: 11-10-2021, 15:45 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Юридичний факультет закладу вищої освіти дбає про те, аби студенти отримували більше практичних знань, а ніж теоретичних. Тому співпраця із фахівцями-практиками у межах навчального процесу є результативною й дає можливість перейняти досвід у кращих правників міста та області. Але не тільки знання, вміння та досвід важливі у роботі, а й командний дух та заняття спортом.

На футбольному полі зустрілися збірні команди адвокатів Тернопільської області, судової системи Тернопільської області, Головного управління національної поліції Тернопільської області та студентів юридичного факультету.

Відкрив змагання ректор Андрій Крисоватий: «Дуже приємно, що сьогодні змагатимуться студенти із людьми, які утверджують принципи верховенства права й порядку у державі. Адвокати, судді, поліціянти разом із молоддю юридичного факультету Західноукраїнського національного університету поринуть у спортивну атмосферу й покажуть свої вміння у грі. Бажаю учасникам яскравих вражень та впевненої перемоги».

 Емоційно вболівав за своїх студентів декан юридичного факультету Сергій Банах, який теж любить активно проводити дозвілля разом із юнаками та дівчатами. 

Після напружених спортивних баталій місця розподілилися таким чином:

І місце - збірна команда судової системи Тернопільської області;

ІІ - збірна команди студентів юридичного факультету ЗУНУ;

ІІІ - збірна команда Головного управління національної поліції Тернопільської області.

Такі заходи згуртовують колектив і допомагають молодим адаптуватися у фаховому середовищі. Вітаємо переможців та бажаємо наснаги, сили й ентузіазму до нових звершень!