» » Засідання круглого столу за участю науковців ЗУНУ

Засідання круглого столу за участю науковців ЗУНУ

Дата: 24-09-2021, 12:46 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 23 вересня 2021 року за ініціативи Головного управління статистики у Тернопільській області відбулося засідання круглого столу із користувачами статистичної інформації на тему «Обстеження умов життя домогосподарств як основна інформаційна база дослідження рівня життя населення». У ході роботи взяла участь доктор економічних наук, професор кафедри фінансів імені С.І. Юрія Тетяна Кізима.

Із вітальним словом до учасників звернувся заступник начальника Головного управління статистики у Тернопільській області Руслан Козар, який наголосив на актуальності заходу. Цікаві доповіді стосовно особливостей організації, проведення та оприлюднення результатів обстеження умов життя домогосподарств презентували фахівці Головного управління статистики у Тернопільській області Оксана Максимів, Світлана Смакоус, Христина Цепліцька.

З доповіддю виступила Тетяна Кізима, яка акцентувала увагу на тому, що матеріали статистичних обстежень умов життя домогосподарств досить часто використовують у професійній діяльності, а  саме при підготовці лекцій чи написанні наукових статей і робіт та зазначила, що це не просто цифри, адже за ними прихована дуже цікава робота й спілкування з респондентами.