» » Команда ЗУНУ представлятиме Україну у міжнародному освітньому проєкті Global Case Study Challenge!

Команда ЗУНУ представлятиме Україну у міжнародному освітньому проєкті Global Case Study Challenge!

Дата: 22-09-2021, 17:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Західноукраїнський національний університет дбає не лише про сьогоднішній день студентів, а і про успіх своїх випускників у майбутньому. Отримати якісні знання та оволодіти навичками, які нададуть переваги при працевлаштуванні, - ось пріоритети сьогодення. У звіті «The Global Skills Gap in the 21st Century» Institute of Student Employers вказано, що найбільшого доопрацювання зі сторони закладів вищої освіти вимагають такі навички: здатність вирішувати проблеми, стійкість, комунікація, аналіз даних та лідерські якості. 

Global Case Study Challenge (#GCSC) - це проєкт з міжкультурної цифрової бізнес-освіти, який створює унікальний досвід для особистісного та професійного розвитку. Викладачі і студенти з 22 університетів у 15 країнах світу об’єднуються для експериментального навчального обміну, моделювання світового ринку і спільного пошуку нових бізнес-рішень на принципах сталого розвитку. Працюючи онлайн у міжнаціональних командах під керівництвом професорів із різних країн, спілкуючись виключно англійською, молодь буде розвивати свою культурну обізнаність і цифрові компетенції, набуватиме нові знання із міжнародного бізнесу. Це безцінний досвід, який допоможе реалізувати себе й бути успішним.

Об’єднуючи заклади вищої освіти і бізнес-школи Європи, Азії та Америки,  Україна взяла участь у цьому проєкті вперше, і ми щасливі, що саме класичний університет Тернополя буде брати участь у цьому проєкті! У межах Третього Міжнародного Тижня відбувся відбір учасників команди за критеріями особистої мотивації, відповідальності і якості спілкування англійською. Вітаємо українську команду GCSC: Anna Burchyk, Inna Chornii, Nykyta Demianiuk, Viktoriia Helyas, Maksym Husak, Yana Levytska, Khrystyna Mundiak, Iryna Myshka, Yuliia Romanchak, Oleksandr Romanskyi, Anna-Maria Starytska, Diana Sadokhina.

Західноукраїнський національний університет завжди на крок попереду!