Посвята у першокурсники

Дата: 14-09-2021, 16:21 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Незабутня посвята першокурсників кафедри міжнародного туризму і готельного бізнесу ННІМВ ім. Б.Д. Гаврилишина у студенти Західноукраїнського національного університету відбулась 11-12 вересня 2021 року.  Це було справжнє свято активності, таланту, енергії та завзяття у відпочинковому комплексі серед Карпатських гір.

Перша зупинка подорожі відбулась у містечку Яремче, відомому курорті українських Карпат. Тут юнаки й дівчата ознайомились із однією з візитівок Яремче – одним з найкрасивішим і найпопулярнішим водоспадом Пробій. Молодь вивчала специфіку туристичного бізнесу у найбільшому гірськолижному курорті України – Буковелі, дізнавалася про захопливі історії життя та побуту горян Українських Карпат: гуцулів, бойків й лемків.

   Існує традиція, що першокурсники, стоячи на лівій нозі та тримаючись правою рукою за плече товариша, урочисто присягають бути гідними студентами класичного університету Тернополя. Із отриманим  позитивом і натхненням усі повернулися до насиченого навчального процесу.