» » «Стипендія імені Євгена Гливи» для студентів та молоді з числа дітей-сиріт й дітей, які позбавленні батьківського піклування

«Стипендія імені Євгена Гливи» для студентів та молоді з числа дітей-сиріт й дітей, які позбавленні батьківського піклування

Дата: 13-09-2021, 15:55 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 «Стипендія імені Євгена Гливи» - це недержавна, соціально-благодійна програма започаткована у січні 2020 року Тернопільським обласним благодійним фондом «Майбутнє сиріт».

Метою Стипендійної Програми імені Євгена Гливи є покращення рівня матеріального становища студентів з числа дітей-сиріт та дітей, які позбавлені батьківського піклування й осіб з їх числа віком від 15 до 25 років (включно) Тернопільської області, що дозволить підвищити їхні освітні та практичні навички для адаптації до самостійного життя і сформує активну особистість та усвідомлених громадян України.

Умови участі:

  1. Бути активними учасниками соціальних, освітніх або культурних заходів та проєктів;
  2. Надіслати заповнену анкету, мотиваційний лист та необхідний пакет документів, перелік яких вказаний в п.3 Положення про Стипендійну Програму на ел.пошту: office@orphansfuture.org
  3. Знати основне з біографії видатної людини Євгена Гливи.

Участь конкурсних заявок триває з 1 вересня до 19 вересня 2021 року.

Перевага надаватиметься кандидатам, котрі продемонструють своє бачення того, як дана стипендія сприятиме успішності у навчанні, участі у дозвіллі, та покажуть навички з грамотного планування бюджету і використання стипендіальних коштів під час співбесіди.

Сума стипендії становить не менше 1500 гривень щомісяця з урахуванням усіх податків і може витрачатися на поточні потреби та не потребує звітності.

Не можуть бути учасниками Стипендійної Програми імені Євгена Гливи студенти, які вже отримують іменні стипендії від інших фондів. Заявки з неповним пакетом документів не розглядаються.

У разі виникнення запитань писати на електронну адресу: office@orphansfuture.org