» » Старт інноваційного проєкту «Перезавантаження: епізод «ІІІ» для викладачів програми «Перемовини та врегулювання конфліктів

Старт інноваційного проєкту «Перезавантаження: епізод «ІІІ» для викладачів програми «Перемовини та врегулювання конфліктів

Дата: 13-09-2021, 14:24 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 14 вересня 2021 року у навчально-науковому інституті комунікацій стартує інноваційний проєкт «Перезавантаження: епізод «ІІІ» для викладачів програми «Перемовини та врегулювання конфліктів»

 

 Це тренінг-інтенсив розвитку soft- та hard-skills у викладачів, які бажають поповнити власний портфель ключових компетенцій  використання інтерактивних інструментів і нових підходів до викладання у вишах.

Організатором заходу виступає Школа професійного розвитку «АКМЕ» ННІК ЗУНУ. Тема третього інтенсиву: «Андрагогіка як мистецтво навчання дорослих». Під час тренінгу учасники ознайомляться із особливостями організації роботи з дорослими та практичними рекомендаціями до використання активних методів навчання, як-от: метод АКС та case-study; ділові й рольові ігри як інструмент формування навичок, види ігор, алгоритм створення і застосування; методи фасилітації в освітньому процесі: мозкові штурми, техніки запитань, модераційні картки, ранжування; методика формування портфоліо; «фокус-групи» як метод інтерактивного навчання; організація «оксфордських дебатів», Web-quests; майстер-класи, воркшопи; особливості коучингу: GROW, SWOT, піраміда логічних рівнів Роберта Ділтса; конус досвіду Едгара Дейла; також використання моделі Кірпатріка як системи оцінки ефективності навчання, важливість ораторської майстерності викладача, уміння нівелювати конфлікти, мистецтво переконувати та прийоми привернення уваги аудиторії.

Розвивати навички майбутнього допоможуть учасникам професійні тренери:

Оксана Коваль – в. о. директора ННІК, автор та координатор цього  проєкту, психолог, педагог, тренер, к.пед.н., консультант у методі позитивної психотерапії, член УСП, WAPP, НАПУ;

Марія Бригадир – директор Школи професійного розвитку «АКМЕ», координатор проєкту, психолог, тренер, к.психол.н., психотерапевт у методі позитивної психотерапії, арт-терапевт, член УСП, WAPP, НАПУ.

 

Заняття проводитимуться в позааудиторний час. Учасники отримають сертифікати підвищення кваліфікації педагогічних працівників.