» » Підписано меморандум із Нідерландською бізнес-академією

Підписано меморандум із Нідерландською бізнес-академією

Дата: 9-09-2021, 15:14 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Відбулося урочисте підписання меморандуму про співпрацю між Західноукраїнським національним університетом та Нідерландською бізнес-академією.

Із вітальними словами звернувся ректор Андрій Крисоватий: «Радий, що до класичного університету Тернополя завітав ректор Нідерландської бізнес-академії Ян ван Звітен. Ваш візит до вишу є особливим, адже сьогодні ми підписуємо меморандум - документ, який засвідчує, що міжнародна комунікація є головним аспектом зміцнення дружніх відносин. Наша мета  – сприяти вдосконаленню освіти, створювати найкращі умови для навчання студентів і підвищення кваліфікації викладачів, організовувати програми обміну й спільно проводити наукові заходи, а також реалізовувати інноваційні та дослідні проєкти».

Ректор Ян ван Звітен зазначив: «Основні вектори нашої міжнародної  співпраці – багатогранні. Ми завжди відкриті до нового досвіду в науковій, освітній та культурній царині. Враховуючи досягнення вашого провідного закладу вищої освіти, я переконаний у тому, що наше партнерство буде результативним».

Відкриваємо нові кордони можливостей!