» » Запрошуємо студентів взяти участь у віртуальному міжнародному проєкті!

Запрошуємо студентів взяти участь у віртуальному міжнародному проєкті!

Дата: 31-08-2021, 15:26 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Запрошуємо студентів Західноукраїнського національного університету взяти участь у віртуальному міжнародному проєкті «Working Across Borders», до якого долучилися 20 університетів з Німеччини, Італії, Фінляндії, Бельгії, Канади, Бангладешу, Індонезії, Словенії, Еквадору, Нідерландів та інших країн.

 

Класичний університет Тернополя став єдиним учасником з-поміж українських закладів вищої освіти. Координатором проєкту є кафедра міжнародних економічних відносин навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина.

 

Це міждисциплінарний проєкт, у рамках якого студенти працюють над створенням бізнес-стратегії для міжнародної компанії-замовника. Цьогоріч замовником стала компанія Garcia, виробник джинсового одягу. Студенти з різних країн об'єднуються в групи по 5 осіб на навчальній платформі університету UC Leuven Limburg (Бельгія) і вирішують завдання від організаторів.

 

Учасники отримують 3 кредити ЄКТС, підтверджених сертифікатом університету Лювена (Бельгія).

 

Проєкт реалізовуватиметься з 1 жовтня до 15 грудня 2021 року.

 

Для участі необхідно до 7 вересня 2021 року надіслати мотиваційний лист англійською мовою і анкету учасника на адресу координатора l.verhun@wunu.edu.ua (Вергун Лариса Іванівна). У темі повідомлення вказати «WAB application».

Анкета:   WAB-application.pdf
Завантажити Переглянути онлайн


 

Про час і дату відбору буде повідомлено пізніше.

 

Запрошуємо приєднуватися вмотивованих, креативних особистостей, які знають англійську мову, прагнуть вдосконалити навички міжкультурної комунікації, дізнатися більше про цілі сталого розвитку, зустріти нових друзів і розширити кордони свого спілкування, буде цікаво!