» » Вітаємо учасників та переможців першої обласної учнівської олімпіади!

Вітаємо учасників та переможців першої обласної учнівської олімпіади!

Дата: 29-07-2021, 14:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У класичному університеті Тернополя  відбулася перша обласна учнівська олімпіада з питань публічного управління, місцевого самоврядування та децентралізації влади.       Організатори –Тернопільська обласна рада і кафедра менеджменту, публічного управління та персоналу Західноукраїнського національного університету.

Урочисте відкриття розпочалося із вітального слова голови журі, завідувача кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу ЗУНУ, д.е.н., професора  Михайла Шкільняка, який побажав молоді продемонструвати високий рівень знань,  успішно виконати завдання та  вірити у себе. Також до привітань долучилися: декан факультету економіки та управління ЗУНУ, к.е.н., доцент Віктор Островерхов, заступник начальника управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Ганна Зварич та  начальник Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях Галина Макаревич, депутат Тернопільської обласної ради, заступник начальника відділу методичного забезпечення, взаємодії з Верховною Радою України та органами місцевого самоврядування управління організаційного забезпечення депутатської діяльності та роботи постійних комісій секретаріату Тернопільської обласної ради Михайло Пінь, депутат Тернопільської обласної ради, заступник начальника відділу фінансово-економічного планування, бюджету та обласних програм виконавчого апарату Тернопільської обласної ради Ірина Шумада.

Після завершення конкурсу для юнаків і дівчат  було проведено екскурсію територією та приміщеннями ЗУНУ. За результатами участі у першій обласній учнівській олімпіаді переможцем стала:

Діана Марко (Тернопільський навчально-виховний комплекс "Школа-ліцей №6 ім. Н.Яремчука").

2 місце розділили  Наталія  Федорів (заклад загальної середньої освіти I-IІI ступенів с. Коцюбинці Васильковецької сільської ради Тернопільської області) та Катерина Галяс (Тернопільський обласний ліцей "Знамення").

3 місце – Віктор Богоніс (Тернопільська загальноосвітня школа I-III ступенів №16 імені Володимира Левицького) та П’яничка Юлія Володимирівна (Тернопільська загальноосвітня школа I-III ступенів №18).

Лідерам надана можливість здобувати освіту у Західноукраїнському національному університеті за освітнім ступенем «Бакалавр» за ОП «Публічне управління та адміністрування» за кошти обласного бюджету. Щиро бажаємо невпинного розвитку і наснаги, вдосконалення та непохитної віри у свій успіх та велику мету!