» » Науковці з Ольштинської Вищої Школи викладатимуть в ЗУНУ!

Науковці з Ольштинської Вищої Школи викладатимуть в ЗУНУ!

Дата: 20-07-2021, 14:39 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Тісна співпраця Західноукраїнського національного університету із європейськими університетами-партнерами – це не тільки обмін досвідом, а ще й практичні аспекти навчальної та наукової роботи.

Михайло Лучко, д.е.н.. професор, завідувач кафедри фінансового контролю та аудиту уже протягом тринадцяти років успішно викладає та професорує в Ольштинській Вищій Школі (м. Ольштин, Польска республіка).

Михайло Романович викладає дисципліни «Економічний ризик та методи його вимірювання», «Бухгалтерський облік», « Внутрішньовиробничий облік», «Податкові розрахунки та звітність», «Фінансовий аналіз», « Аналіз договорів та контрактів».

Приємно зазначити, що у цьому навчальному році доктор Станіслав Шмітка,  завідувач кафедри Ольштинської Вищої Школи, рішенням Вченої ради буде залученим до викладацької роботи кафедри фінансового контролю та аудиту Західноукраїнського національного університету.

Класичний університет Тернополя радо розширює міжнародну співпрацю й у рамках співробітництва  перебирає найкращі риси закладів вищої освіти та удосконалювати через призму власного досвіду!